Ajankohtaista

Näyttelyssäni tulkitsen luontoa sekä maalauksin että pienillä runosäkeillä. Näet, kuinka maalaus muuttaa todellisuutta tai kuinka tunteen tai tapahtuman saa lentoon muutamin sanoin. Näet ja koet myös pinnan struktuurin esiin nostamat sävyt. Kaikki luontoaiheet on kuvattu Villa Mårbackan ympäristössä ja Jatulinkalliolla retkeillessä.

Kun saneerasin vanhaa horjuvaa varastoa, minun olisi pitänyt vanhastaan muistaa eräs asia,

Työ alkoi, kun sain kierrätyksestä ison kuormallisen rimaa. Edessä yli 300 metrin urakka lyödä maahan kakkoskakkos-kiiloja noin 2-2,5 metrin välein. Siitä vaan tukirimat pystyyn ja vaakatasoon ja siitä edelleen matkien hieman vanhaa ns. risuaitaa. Kallion syrjään porattiin rei'ät rautatangoille, johon kiinnitettiin verkot.

Onko vaivanasi Ruttojuuret? Neljä vuotta sitten käymäni sota on jo historiaa, mutta huomasin useiden puutarhaihmisten miettivän, kuinka päästä eroon, Siksi uusin juttuani hieman lyhenneltynä. Neljästä taimesta lähtenyt sadan neliön alue Ruttojuuria sai väistyä.

Lumenton, lämmin ja kostea talvi näytti kykynsä. Tontillani olivat nurmikot muuttuneet sammalhetteiköksi. Vaikka kauniiksi väitetään, en luota sen kestävyysarvoihin. Nyt saivat sadat neliöt kokea kohtalonsa, kunnollisen sammeleenpoistajan. Jotkut alueet vielä kahteenkin kertaan. Neljän täyspäivällisen tuloksena syntyi kuutiokaupalla tuota vihreää...