Taidenäyttelyni Espoon kulttuurikeskuksessa 2.-28.2.2023

22.01.2023

Näyttelyssäni tulkitsen luontoa sekä maalauksin että pienillä runosäkeillä. Näet, kuinka maalaus muuttaa todellisuutta tai kuinka tunteen tai tapahtuman saa lentoon muutamin sanoin.  Näet ja koet myös pinnan struktuurin esiin nostamat sävyt. Kaikki luontoaiheet on kuvattu Villa Mårbackan ympäristössä ja Jatulinkalliolla retkeillessä.

VOIMA  &  HERKKYYS

Pyrin nostamaan töilläni sisäisiä tunteita ja luonnon kieltä. En selitä töitäni nimeämällä. Annan  vihjeen yhdellä sanalla. Tulkinnan jätän katsojalle. Vieressä olevat maalaukset ovat vasemmalta lukien Romanssi, Ikuinen, Kaipaus, Laho, Lähtö ja Löytö. Jokaisella niistä on  oma tarinansa. Koot  830x1020 mm. ja tekotapa akryyli sekä sekatekniikka etupäässä palettiveitsillä.

Töilleni ominaista on pintastruktuuri. Näin maalaukseni syntyvät pikkuhiljaa kerros kerrokselta osin jopa pistemäisinä muotoina. Työskentelyni on alussa hyvinkin rento, mutta viimeistely vie joskus jopa kuukausia. Joskus voi ratkaisevaa olla jopa yhden pisteen lisääminen. Viimeistelyssä on apuna usein jopa teoriat ja taideopinnot.

Jos olet kiinnostunut töistäni, niin ota yhteys: +358 505713517, tai eira.omppu@outlook.com.